Inner Glow Henriëtte van ’t Hoog

Inner Glow and Guests: Anneke Bosma, Ine Dammers, Lon Godin, Shuqing Ma, Rex Wierenga, Michael Wright, Fanfan Yang

te zien tot 1 juli

Het is die ruimtelijke betrokkenheid die het werk van Henriëtte van ’t Hoog een onderscheidende identiteit geeft, die wordt versterkt door een ontwapenend gevoel voor kleur, zinderend en overweldigend. Zelfs alle kleuren die vloeken krijgen in haar objecten een onverwacht syncopisch verband.Het zijn eenvoudig ogende geometrische vormen, maar bij nader bekijken is er geen meetkundige logica in te ontdekken. Bijna niets is echt recht. Alle verhoudingen binnen die concrete figuren zijn uit hun verband getrokken. Ze vormen een aaneenschakeling van visuele discrepanties. .

Henriëtte van ’t Hoog
(img. oogziekenhuis rotterdam)Dit bericht werd geplaatst in Past op door .